Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Maintenance Technician Buildings & Utilities – Coating

Wat maakt jou trots op je werk? De kansen om te leren, de ruimte om je steeds weer te ontwikkelen? Bij Elopak zit je goed als je meer in je mars hebt, wat je doelen ook zijn. Van plezier hebben in je werk tot groeien in je baan.

Bij Elopak stimuleren we je om een verschil te maken en geven we je de middelen om dat te doen. Dit doe je met echte invloed in samenwerking met jouw team, plus een impact die het leven van miljoenen mensen én de toekomst van onze planeet raakt.

We zijn een team van 2.600 mensen, actief in meer dan 40 landen. We delen de ambitie om duurzame verpakkingsoplossingen te creëren die geen schade toebrengen aan de wereld voor toekomstige generaties. Samen hebben we de kracht om dit te realiseren. Make it Real.

Maintenance Technician Buildings & Utilities  
De Maintenance Technician Buildings & Utilities gesitueerd in de afdeling Maintenance is werkzaam in dagdienst en rapporteert aan de Team Coördinator Maintenance.

Hoe jij bijdraagt in je rol
Zorgen voor een fijne samenwerking en positieve werksfeer, verbeteren en resultaten neerzetten: dit zijn zaken waar jij energie van krijgt! Je volgt gecontracteerde werkzaamheden op en begeleidt werkzaamheden waarbij het terrein, het gebouw en de bijhorende installaties onderdeel van je takenpakket zijn.

Voor deze gebieden zorg jij voor toezicht op de uitvoeringen van onderhoud en rapporteert dit aan de Team Coördinator Maintenance. Je houdt van dynamiek in je functie en werkt graag met meerdere partijen samen aan verschillende werkzaamheden.

Het is voor jou vanzelfsprekend dat je werk goed georganiseerd is. Hierbij vind je het niet erg om ook de administratieve kant op te pakken. Je draagt zorg voor de contacten en zorgt dat de installaties kunnen blijven draaien. Je vindt het fijn om de grote lijnen uit te zetten, maar duikt ook in de details als dat nodig is. Jij bent graag met verschillende taken tegelijkertijd bezig, dus deze afwisselende baan is perfect voor jou!

Jouw taken zijn

 • Plannen van onderhoud van gebouwen en gebouw gebonden installaties in samenwerking met Team Coördinator Maintenance.
 • Overleg en opvolging met externe partijen.
 • Onderhoud en verbetering van de terreinen, gebouwen en de bijbehorende installaties.
 • Coördineren en operationeel begeleiden van werkzaamheden.
 • Geven van aanwijzingen en instructies, inclusief coaching en begeleiding.
 • Uitoefenen van toezicht en bewaking van de voortgang.
 • Naleven van en toezien op de naleving van wettelijke en bedrijfsverplichtingen en procedures op het gebied van Q-HSE.

Jouw profiel

 • MBO+ afgeronde technische opleiding zoals werktuigbouwkunde of elektrotechniek.
 • Je hebt kennis en inzicht in automatisering.
 • Je hebt ervaring als monteur en aantoonbare verbeteringen aangedragen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en efficiency.
 • Je hebt een proactieve houding, bent positief en wil je verder ontwikkelen.
 • Je hebt een open karakter en bent teamgericht.
 • Je bent sterk in communiceren en onderhouden van contacten.
 • Je bent betrokken bij zowel de mensen als het proces.

Ons aanbod
Onze bedrijfscultuur is informeel en open, waarbij er intensief wordt samengewerkt met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen ideeën én kritische feedback. Je werkt met gedreven collega’s die je ondersteunen en coachen waar nodig. Want we weten dat je op je best bent wanneer je je thuis voelt. Daarom geven we vertrouwen, vieren we samen de mooie gebeurtenissen en zijn we er voor je als het wat minder gaat. Verder kun je bij ons natuurlijk ook rekenen op:  

 • Een goed salaris, op basis van je achtergrond en werkervaring.
 • Een fulltime werkweek van 36 uur.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot het kopen of verkopen van 5 extra verlofdagen (o.b.v. 36 uur). 
 • De mogelijkheid om functie-gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
 • Flexibele werktijden.
 • Bij Elopak bieden we een scala aan voordelen voor onze medewerkers. Deze omvatten: Korting op sportlidmaatschap, een gezonde kantine, vitaliteitsplan, fietsplan, bedrijfsfysio, flexibele werktijden, laptop en telefoon, collectieve zorgverzekering.
 • Onze personeelsvereniging staat bekend om zijn leuke uitjes en geweldige feestjes;

Vind je plek bij Elopak 
Als Maintenance Technician Buildings & Utilities bij Elopak draag je bij aan de kwaliteit van het eindproduct en neem je de verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving.

Is je interesse gewekt? Solliciteer snel of neem contact op om kennis te maken! Tot en met 30 april kun je solliciteren via het recruitment portal.

Wil je meer informatie over de functie en/of de afdeling?
App, bel of mail dan naar Fons Platteeuw (Maintenance Manager):
+31 115 682 103 / fons.platteeuw@elopak.com

Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
30.04.2024
Workplace
Terneuzen, Nederland
Apply for position