Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Medewerker Quality Assurance

Wat maakt jou trots op je werk? De kansen om te leren, de ruimte om je steeds weer te ontwikkelen? Bij Elopak zit je goed als je meer in je mars hebt, wat je doelen ook zijn. Van plezier hebben in je werk tot groeien in je baan. Bij Elopak stimuleren we je om een verschil te maken en geven we je de middelen om dat te doen. Dit doe je met echte invloed, een sterk staaltje teamwork en een impact die het leven van miljoenen mensen en onze planeet raakt.

We zijn een team van 2.600 mensen, actief in meer dan 40 landen. We delen de ambitie om duurzame verpakkingsoplossingen te creëren die geen schade toebrengen aan de wereld voor toekomstige generaties. Samen hebben we de kracht om dit te realiseren. Make it Real.

Voor onze afdeling Quality (locatie Haarmanweg) zijn wij op zoek naar een klantgerichte en analytische medewerker Quality Assurance.

 

De afdeling
De afdeling Quality is verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van het eindproduct van Elopak. Dit wordt gerealiseerd door het beheren van het kwaliteitsplan, het uitvoeren van analyses en het beheren van de analyseapparatuur. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de ontvangst en afhandeling van klachten. Op basis van analyses worden verbeterplannen en verbeteracties opgesteld en uitgevoerd.

Hoe jij bijdraagt in je rol:
Als Medewerker Quality Assurance behandel je klantenklachten die binnenkomen via de Market Unit. Ook het uitvoeren van onderzoek naar aanleiding van kwaliteitsproblemen en klachten is één van jouw taken. Je verzamelt relevante informatie die leidt tot inzicht in de klachten en probleemgebieden en je deelt deze informatie met procesmanagement en de Elopak Groep om het continu verbeterproces en de toename van klanttevredenheid te waarborgen.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Coördineren en behandelen van interne en externe klachten. Onderdelen hiervan zijn het beoordelen van de samples, uitvoeren van traceability, onderhouden van contact met de Market Unit, contact met proces specialisten over mogelijke oorzaken en correctieve acties en bijwerken van administratie.
 • Analyseren van interne en externe klachten, het bepalen van oorzaken en initiëren van het nemen tegenmaatregelen. Het administratief verwerken en communiceren van de uitkomsten.
 • Onderzoeken uitvoeren ter verbetering van het kwaliteitsmanagement-systeem. Waaronder het analyseren van productiegegevens en voorstellen van verbeteringen. Hierbij gebruikmakend van continu verbetermethodes.
 • Eventueel kan een klantbezoek tot de werkzaamheden behoren.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding / MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een productieomgeving.
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig, analytisch, gestructureerd, proactief en oplossingsgericht.
 • Je hebt affiniteit met data-analyse / dataverwerking.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Ons aanbod:
Onze bedrijfscultuur is informeel en open, waarbij er intensief wordt samengewerkt met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen ideeën én kritische feedback. Je werkt met gedreven collega’s die je ondersteunen en coachen waar nodig.
Verder kun je bij ons natuurlijk ook rekenen op:

 • Een goed salaris, gebaseerd op je achtergrond en werkervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Pensioenopbouw.
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot het kopen of verkopen van 5 extra verlofdagen (o.b.v. 36 uur).
 • De mogelijkheid om functie gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.
 • Een scala aan voordelen voor onze medewerkers, waaronder korting op sportlidmaatschap, een gezonde kantine, fietsplan, bedrijfsfysio, flexibele werktijden, laptop en telefoon, thuiswerkplek en collectieve zorgverzekering.

Vind je plek bij Elopak.
Elopak is een internationale organisatie en levert verpakkingen voor zuivelproducten en vruchtensappen. Daarnaast zijn we leverancier van complete verpakkingssystemen zoals vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Bij Elopak b.v. werken ruim 500 mensen, verdeeld over twee locaties: de Converting Plant aan de Mr. F.J. Haarmanweg en de Coating Plant (voormalig Elocoat) aan de Osloweg.
 

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dean Verhoeff (QHSE Manager): dean.verhoeff@elopak.com / 06-45638689.

Is je interesse gewekt?
Solliciteer snel of neem contact op om kennis te maken! Tot en met 13 april kun je solliciteren via het recruitmentportal. Voor meer informatie over de functie en/of de afdeling, bel, mail of app met Tessa Verschuren via 06 450 715 73 of tessa.verschuren@elopak.com.

Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
21.04.2024
Workplace
Terneuzen, Nederland
Apply for position