Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Operator Converting

1000 verpakkingen per minuut, dag en nacht, perfect afgeleverd. Met ons topteam kan jij deze uitdaging aan. Ben jij: Ben jij iemand die kalm blijft tijdens hectische momenten en geduldig is als er gewacht moet worden?
Kun je je in een dynamische omgeving aanpassen aan wisselende taken, terwijl je de focus behoudt op het uitvoeren van kerntaken om veiligheid en kwaliteit te waarborgen?
Jij beseft dat kleine foutjes grote gevolgen kunnen hebben. Je voelt je verantwoordelijk om hoge kwaliteit te leveren en je bent alert, leergierig en sociaal.

Wat neem je mee?
• Mbo-3 diploma in een technische richting.
• Een scherp oog voor details.
• Uitstekend concentratievermogen en sterke focus.
• Je leert graag van je collega’s en je werkt het liefst met hen samen om een goed product neer te zetten.

Wat krijg je terug?
• Bruto maandsalaris tussen de € 3.300 en € 4.950  (inclusief ploegentoeslag) – op basis van jouw opleiding en ervaring.
• 23,5 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen/verkopen van 5 extra verlofdagen.
• De mogelijkheid om door te groeien naar Procesoperator.
• Een trots team dat klaarstaat om jou de weg te wijzen binnen Elopak.

Wat ga je doen?
Mede dankzij jou draaien onze 6 drukpersen en 12 sealers op volle toeren. De machines op de afdeling Converting en Sealing zijn de motor van ons bedrijf. Binnen onze fabriek worden rollen van 4,5 kilometer lang op maat gesneden, bedrukt en geseald voor onze klanten.

Jij:
• Loopt de lijn na, met focus op veiligheid, productkwaliteit en technische staat. Afwijkingen identificeer je en je zet hier acties op uit om herhaling te voorkomen.
• Bouwt de drukpers en sealer om bij een nieuwe opdracht, zodat een ander verpakkingsformaat geproduceerd wordt.
• Lost storingen op door zelf te sleutelen of een Storingsmonteur in te schakelen.

Jouw welzijn is belangrijk voor ons. Daarom hebben we veiligheids-richtlijnen waar we ons altijd aan houden. Zo werk je veilig, spreek je collega’s aan op onveilig gedrag en onveilige situaties, zodat iedereen na een werkdag weer gezond naar huis kan.

Vind je plek bij Elopak
Elopak is een inter-nationaal bedrijf met locaties in meer dan 40 landen. Maar het voelt als familie. We kennen elkaar goed en zijn betrokken bij elkaar. Bij Elopak Nederland werken ongeveer 500 medewerkers. Daarnaast werken er ruim 100 flexwerkers. Je wordt onderdeel van de afdeling Converting of Sealing. Je werkt met zo’n 50 collega’s per dienst samen om perfecte verpakkingen te leveren aan onze klanten. Je draait mee in het 5-ploegensysteem: na 6 dagen werken (2 x ochtenddienst, 2 x middagdienst, 2 x nachtdienst) ben je 4 dagen vrij. Op jaarbasis werk je gemiddeld 33,6 uur per week. 

Zonder jou blijven de schappen leeg
Elopak B.V. is onderdeel van de Noorse Elopak-organisatie. We ontwikkelen totaalsystemen voor duurzame kartonnen drankverpakkingen. Over de hele wereld hebben we verschillende productiebedrijven, een machinefabriek en verkoopkantoren. De grootste coating- en verpakkingsplants van Elopak staan in Terneuzen.

Door jou krijgen verpakkingen de juiste vorm, kleur en opdruk. Herkenbaar, perfect passend en klaar om geseald, gevouwen en gevuld te worden. Die nette, gespiegelde rijen drankverpakkingen in de supermarkt? Daar heb jij aan meegewerkt.

Heb je nog vragen? App, bel of mail dan naar Jurjan Bruins Slot (Production Manager): 06-13223151 / jurjan.bruinsslot@elopak.com. Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
11.08.2024
Workplace
Terneuzen, Nederland
Apply for position