Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Quality Assurance Zero settings

Wil je je verder ontwikkelen en bijdragen aan zichtbare resultaten? Als Quality Assurance Employee Zero Settings bij Elopak in Terneuzen kom je terecht in een ambitieuze omgeving, waar samenwerking voorop staat. Met alle voordelen van een internationale speler, op een plant met 450 medewerkers. De lijnen zijn kort, waardoor jij veel handelingsvrijheid hebt.

De afdeling Kwaliteit is verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van het eindproduct van Elopak. Dit wordt gerealiseerd door het beheren van het kwaliteitsplan, het uitvoeren van analyses en het beheren van de analyse-apparatuur. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de ontvangst en afhandeling van klachten. Op basis van analyses worden verbeterplannen en -acties opgesteld en uitgevoerd.

Als Quality Assurance Employee Zero settings rapporteur je aan de Quality Engineer. De kwaliteitscontroles worden voor een groot deel door de je collega’s in de productie uitgevoerd. Als Quality Assurance Employee Zero settings richt je op het behouden van de richtlijnen van de afstellingen van het productie machinepark.

Wat ga je doen?

 • Het coördineren testen op aanpassingen van de zero settings en recepten
 • Coördineren en behandelen van interne en externe klachten. Onderdelen hiervan zijn het beoordelen van de samples, uitvoeren van traceability, onderhouden van contact met de Market Unit, contact met proces specialisten over mogelijke oorzaken en correctieve acties en bijwerken van administratie.
 • Analyseren van interne en externe klachten, het bepalen van oorzaken en initiëren van het nemen tegenmaatregelen. Het administratief verwerken en communiceren van de uitkomsten.
 • Onderzoeken uitvoeren ter verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem. Waaronder het analyseren van productiegegevens en voorstellen van verbeteringen. Hierbij gebruikmakend van continu verbetermethodes.
 • Uitvoeren van kwaliteitskeuringen, inclusief monstername, testen en registratie van bevindingen.
 • Verzorgen van diverse taken, zoals deelname aan projecten, bevordering van kwaliteitsbewustzijn en naleving van voorschriften.
 • Onderhouden van communicatie met stakeholders en het leveren van vereiste documentatie.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bereidheid tot het volgen van opleidingen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding / MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in een productieomgeving.
 • Je bent klantgericht, nauwkeurig, analytisch, gestructureerd, proactief en oplossingsgericht.
 • Je hebt affiniteit met data-analyse/dataverwerking.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).

Wat krijg je terug?

Je werkt met een schitterend product dat je dagelijks in handen hebt. Onze werkomgeving kenmerkt zich door een hoge mate van samenwerking en ambitie. De cultuur is familiaal en de betrokkenheid is hoog. Verder ontvang je:

 • Brutosalaris tussen € 3.214 en € 4.154 op basis van je ervaring;
 • Een vast contract voor 36 uur per week;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot het kopen of verkopen van 5 (extra) verlofdagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Laptop en telefoon;
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen, op basis van jouw leer- en ontwikkelbehoefte.

In deze rol is goede kennis van ons product en proces erg belangrijk. Daarom loop je tijdens het inwerkproces mee met collega’s in de ploegen, de kwaliteitscontroleur en andere collega’s. Zo doe je kennis op en leer je je interne netwerk kennen, waarop je terug kunt vallen als je bepaalde kennis en inzichten nodig hebt.

 

Vind je plek bij Elopak.

Elopak is een internationale organisatie en levert verpakkingen voor zuivelproducten en vruchtensappen. Daarnaast zijn we leverancier van complete verpakkingssystemen zoals vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Bij Elopak b.v. werken ruim 500 mensen, verdeeld over twee locaties: de Converting Plant aan de Mr. F.J. Haarmanweg en de Coating Plant (voormalig Elocoat) aan de Osloweg.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Dean Verhoeff (QHSE Manager): dean.verhoeff@elopak.com / 06-45638689.

Is je interesse gewekt?

Als jij energie krijgt van het behouden van de richtlijnen en graag een bijdrage levert aan verbeteringen binnen de organisatie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Solliciteer snel of neem contact op om kennis te maken! Tot en met 30 april kun je solliciteren via het recruitmentportal. Voor meer informatie over de functie en/of de afdeling, bel, mail of app met Tessa Verschuren via 06 450 715 73 of tessa.verschuren@elopak.com.

Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
30.04.2024
Workplace
Terneuzen, Netherlands
Apply for position