Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Operator Coating

500 meter per minuut, dag en nacht, perfect afgeleverd. Met ons topteam kan jij deze uitdaging aan.

Ben jij:
Iemand die kalm blijft tijdens hectische momenten? En ook werk ziet als er even gewacht moet worden? Jij neemt initiatief en bent een echte aanpakker. Focus – die is er altijd, want jij beseft dat kleine foutjes, grote gevolgen kunnen hebben. Je voelt je verantwoordelijk om op een veilige manier hoge kwaliteit te leveren en je bent alert, leergierig en sociaal.

Wat neem je mee?
• Minimaal Mbo-3 diploma in een (technische) richting.
• Een scherp oog voor details.
• Uitstekend concentratievermogen en sterke focus.
• Je leert graag van je collega’s en je werkt het liefst met hen samen om een goed product neer te zetten.

Wat krijg je terug?
• Bruto maandsalaris tussen de € 3.300 en € 4.950 (inclusief ploegentoeslag) – op basis van jouw opleiding en ervaring.
• 23,5 vakantiedagen met de mogelijkheid tot het kopen/verkopen van 5 extra verlofdagen.
• De mogelijkheid om door te groeien
• Een trots team dat klaarstaat om jou de weg te wijzen binnen Elopak.

Wat ga je doen?
De afdeling Production is verantwoordelijk voor het coaten van het aangeleverde karton, waarbij de productielijn zo efficiënt mogelijk wordt benut. De afdeling bestaat uit de Production Manager, de Production Engineer en vijf ploegen van negen Operators die aangestuurd worden door de Team coördinator.

• Jij bent verantwoordelijk voor het opstarten en instellen van de productielijn. Samen met het team zorg je ervoor dat de productielijn optimaal wordt benut. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles en registraties uit.
• Je levert een bijdrage aan het zo efficiënt mogelijk gebruiken van grondstoffen en hulpmaterialen. Als operator word je intern opgeleid, zowel in praktijk als theorie.
• Loopt de lijn na, met focus op veiligheid, productkwaliteit en technische staat. Afwijkingen identificeer je en je zet hier acties op uit om herhaling te voorkomen.
• Naast je functie als operator verwachten we een actieve deelname aan ons verbeterprogramma TPM (Total Productive Maintenance). Omdat we als bedrijf nog steeds groeien is de kans om je te ontwikkelen sterk aanwezig.
• Houding en gedrag zijn belangrijke graadmeters. Wederzijds respect, enthousiasme en flexibiliteit is waar we naar op zoek zijn bij nieuwe collega’s.
• Jij voert lijn onderhoud uit, rapporteert problemen en ondersteunt de storingsmonteur bij werkzaamheden.
Jouw welzijn is belangrijk voor ons. Daarom hebben we veiligheids-richtlijnen waar we ons altijd aan houden. Zo werk je veilig, spreek je collega’s aan op onveilig gedrag en onveilige situaties, zodat iedereen na een werkdag weer gezond naar huis kan.

Vind je plek bij Elopak
Elopak is een internationaal bedrijf met locaties in meer dan 40 landen. Maar het voelt als familie. We kennen elkaar goed en zijn betrokken bij elkaar.
Bij Elopak Nederland werken ongeveer 500 medewerkers. Daarnaast werken er ruim 100 flexwerkers.

Je wordt onderdeel van de afdeling Coating. Je werkt met zo’n 10 collega’s per dienst samen om perfecte verpakkingen te leveren aan onze klanten.
Je draait mee in het 5-ploegensysteem: na 6 dagen werken (2 x ochtenddienst, 2 x middagdienst, 2 x nachtdienst) ben je 4 dagen vrij. Op jaarbasis werk je gemiddeld 33,6 uur per week.

Terugkomdagen kennen wij niet en op feestdagen zijn we roostervrij.

Zonder jou blijven de schappen leeg
Elopak B.V. is onderdeel van de Noorse Elopak-organisatie. We ontwikkelen totaalsystemen voor duurzame kartonnen drankverpakkingen. Over de hele wereld hebben we verschillende productiebedrijven, een machinefabriek en verkoopkantoren. De grootste coating- en verpakkingsplants van Elopak staan in Terneuzen.
Door jou krijgen verpakkingen de juiste vorm, kleur en opdruk. Herkenbaar, perfect passend en klaar om geprint, geseald, gevouwen en gevuld te worden. Die nette, gespiegelde rijen drankverpakkingen in de supermarkt? Daar heb jij aan meegewerkt.

Heb je nog vragen?
App, bel of mail dan naar Tessa Verschuren 06 450 715 73 tessa.verschuren@elopak.com
Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
31.07.2024
Workplace
Terneuzen, Nederland
Apply for position