Our future
is in your
hands.
Make it real
Chosen be people, packaged by nature

Elopak werd in 1957 opgericht in Noorwegen en is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van duurzame verpakkingen en afvulapparatuur. Wij produceren kartonnen verpakkingen voor melk en sap, maar ook non-food vloeistoffen zoals wasmiddel en zeep. De iconische Pure-Pak® verpakking is een natuurlijke keuze en is bedoeld om het product van de klant ongewijzigd en de wereld ongeschonden te laten.


Een team van maar liefst 2,700 mensen over de hele wereld laat zich leiden door onze visie: "Chosen by people, packaged by nature." Onze medewerkers dragen de beloften Empower, Unite en Accelerate van ons bedrijf uit. Ze maken duurzame verpakkingen die een tastbare impact hebben op de consumptie door eindgebruikers. Over de grenzen slaan we de handen ineen om een natuurlijk en handig alternatief te leveren voor plastic flessen.


Elopak werd in 2021 genoteerd aan de handelsbeurs van Oslo (Oslo Børs). We verkopen meer dan 14 miljard kartonnen verpakkingen per jaar in meer dan 70 landen. Duurzaamheid staat bij ons centraal bij alles wat we doen. We zijn dan ook een trotse deelnemer aan het Global Compact van de VN en sinds 2016 zijn we klimaatneutraal. Ga voor meer informatie naarwww.elopak.com of volg en @Elopak op LinkedIn.

Team Coördinator Maintenance

Wat maakt jou trots op je werk? De kansen om te leren, de ruimte om je steeds weer te ontwikkelen? Bij Elopak zit je goed als je meer in je mars hebt, wat je doelen ook zijn. Van plezier hebben in je werk tot groeien in je baan.
Bij Elopak stimuleren we je om een verschil te maken en geven we je de middelen om dat te doen. Dit doe je met echte invloed in samenwerking met jouw team, plus een impact die het leven van miljoenen mensen én de toekomst van onze planeet raakt.
We zijn een team van 2.600 mensen, actief in meer dan 40 landen. We delen de ambitie om duurzame verpakkingsoplossingen te creëren die geen schade toebrengen aan de wereld voor toekomstige generaties. Samen hebben we de kracht om dit te realiseren. Make it Real.

Team Coördinator Maintenance
Als Team Coördinator Maintenance ga je aan de slag binnen de Maintenance afdeling van onze Coating Plant en rapporteer je aan de Maintenance Manager.  Op onze Coating Plant coaten we karton door middel van extrusie. Extrusie coating betekent het smelten van kunststofkorrels door middel van druk en temperatuur.

De afdeling Maintenance is verantwoordelijk voor adequaat onderhoud en beheer van de productie-installaties en bijbehorende voorzieningen en draagt hierdoor bij aan het continu verhogen van de output van het productieproces.

Wat zijn jouw taken?
Jij coördineert de planning en uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden en geeft leiding aan het team van monteurs. Jouw taken bestaan o.a. uit:

 • Aansturen en coachen van een team van 5 Electrical Technicians, 3 Mechanical Technicians, 1 Building & Utilities Technician en 1 Technisch Magazijnmedewerker.
 • Inplannen en toewijzen van de geplande werkzaamheden en spoedopdrachten.
 • Prioriteren en opvolgen van nieuwe en lopende werkorders in samenwerking met de productieafdeling.
 • Beheren, voorbereiden en uitvoeren van onderhoudsplanning en budgetten.
 • Onderhouden van het Onderhouds Beheer Systeem (Ultimo)
 • Analyseren en voorstellen van verbeteringen in samenwerking met engineers.
 • Deelnemen aan diverse overleggen, zoals technische en productievergaderingen.
 • Deelnemen aan en leiden van escalatieteams en gestructureerde verbeter-overleggen.

Wat neem je mee?

 • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Leidinggevende ervaring.
 • Enkele jaren relevante werkervaring bij een productiebedrijf en gestructureerd continu verbeteren.
 • Technisch inzicht.
 • Goed analytisch vermogen gecombineerd met accuratesse.
 • In staat om collega’s en (interne) klanten te overtuigen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel schriftelijk als mondeling).
 • Onder tijdsdruk efficiënt en effectief kunnen werken.
 • Flexibiliteit.

Wat krijg je terug?

Onze bedrijfscultuur is informeel en open, waarbij er intensief wordt samengewerkt met veel eigen verantwoordelijkheid. Er is ruimte voor eigen ideeën én kritische feedback. Je werkt met gedreven collega’s die je ondersteunen en coachen waar nodig. Verder kun je bij ons ook rekenen op:  

 • Brutosalaris tussen € 4.262 en € 5.780 op basis van je ervaring;
 • Een contract voor 36 uur per week;
 • 25 vakantiedagen, met de mogelijkheid tot het kopen of verkopen van 5 (extra) verlofdagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Laptop en telefoon;
 • De mogelijkheid om relevante opleidingen en cursussen te volgen, op basis van jouw leer- en ontwikkelbehoefte.

Bij Elopak bieden we daarnaast een scala aan voordelen voor onze medewerkers. Deze omvatten: Korting op sportlidmaatschap, een gezonde kantine, fietsplan, bedrijfsfysio en collectieve zorgverzekering.

Vind je plek bij Elopak
Elopak is een internationale organisatie en levert verpakkingen voor zuivelproducten en vruchtensappen. Daarnaast zijn we leverancier van complete verpakkingssystemen zoals vulmachines, verpakkingsmaterialen en distributiesystemen. Bij Elopak b.v. werken ruim 500 mensen, verdeeld over twee locaties: de Converting Plant aan de Mr. F.J. Haarmanweg en de Coating Plant (voormalig Elocoat) aan de Osloweg.

Heb je nog vragen?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Fons Platteeuw (Maintenance Manager): fons.platteeuw@elopak.com

Is je interesse gewekt?
Als jij energie krijgt van het beheren en onderhouden van onze productie-installaties, en graag een bijdrage levert aan verbeteringen binnen de organisatie, dan nodigen wij je uit om te solliciteren!

Solliciteer snel of neem contact op om kennis te maken! Tot en met 31 mei kun je solliciteren via het recruitmentportal. Een psychologische test kan onderdeel uitmaken van de procedure. Voor meer informatie over de functie en/of de afdeling, bel, mail of app met Tessa Verschuren via 06 450 715 73 of tessa.verschuren@elopak.com.

Stuur bij geen gehoor vooral een berichtje of mail met het verzoek terug te bellen, we komen graag met je in contact!

Apply

Application due
31.05.2024
Workplace
Terneuzen, Nederland
Apply for position